Enkel og pedagogisk fremstilling som gjør det lett og oversiktlig for deg!

Kurset

Nettkurset tar for seg alt av pensum til båtførerprøven og du kan når som helst hoppe fram og tilbake mellom de forskjellige temaene. Hvert tema avsluttes med noen få oppgaver slik at du får testet kunnskapen din før du hopper videre til neste tema. Her er det lagt opp til at du kan gjennomføre i ditt eget tempo.

Prøveeksamen

Når du har gjennomført pensum å føler deg klar til å ta båtførerprøven har vi laget en stor database med relaterte eksamensspørsmål slik at du kan gjennomføre «prøveeksamen» før du tar steget videre til båtførerprøven. Etter gjennomført prøveeksamen får du oversikt over hvilke temaer du har kontroll på, og om det eventuelt er noen temaer du burde lese litt mere på før du går opp til båtførerprøven.

Båtførerprøven

Vårt nære samarbeid med Wave Kompetanse, en av landets største testsenter for båtførerprøven gir deg muligheten til å enkelt melde deg opp til båtførerprøven via «din side» hos oss. Her betaler du kun eksamensgebyr til båtførerregisteret.no, ingen ting annet.

Fornøydgaranti

Vi er så sikre på at du blir fornøyd med vårt nettkurs at vi gir deg fornøydgaranti! Det betyr at dersom du ikke er fornøyd gir vi deg kursprisen i rabatt på klasseromskurs hos Wave Kompetanse – Norges største tilbyder av båtførerkurs!

Hva venter du på?

Vi har lagt opp et perfekt opplegg for deg som ønsker å lese til båtførerprøven på egenhånd!

Kom i gang